Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ekmekci opent haar 11e vestiging in Den Haag

20 september 2023

Hicham en Nadia zijn hier als enthousiaste franchisenemers klaar om gasten uit het winkelcentrum en de omliggende wijken te verwelkomen. “We zijn ontzettend trots op ons eigen Ekmekci-restaurant. Kom vooral langs en probeer onze heerlijke gozleme, ontbijtgerechten of geniet van een lekker kopje koffie!”

Bij Ekmekci worden verse gerechten geserveerd op A-locaties. De restaurants zijn geopend voor lunch, ontbijt en avondeten. Met het unieke ontwerp, het internationale interieur en de uitnodigende sfeer zijn de Ekmekci restaurants een verademing in winkelstraten en op treinstations. En dat allemaal met een kwalitatief en vernieuwend concept.

Met deze nieuwe toevoeging aan de Ekmekci-familie kunnen de inwoners van Den Haag en de omliggende gebieden nu genieten van de authentieke Turkse keuken op een handige locatie. Het is een plek waar smaak, kwaliteit en gastvrijheid samenkomen, waardoor het een ideale bestemming is voor een heerlijke maaltijd of een gezellig samenzijn.

Of je nu een trouwe fan bent van Ekmekci of juist nieuwsgierig bent naar deze franchise, een bezoek aan het nieuwe restaurant in Den Haag is absoluut de moeite waard. Laat je verrassen door de verse smaken, geniet van de gezellige ambiance en ontdek zelf waarom Ekmekci zo geliefd is onder Turkse keukenliefhebbers.

Wil jij meer weten over franchisen bij Ekmekci? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Ekmekci

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Ekmekci

×