Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Grand Café Het Postkantoor overgenomen door De Beren restaurants

De Beren restaurants neemt de drie vestigingen van Grand Café Het Postkantoor in Drenthe over. De Rotterdamse horecaformule strijkt daarmee voor het eerst neer in het noordoosten van het land.

Op vrijdag 8 november tekenden Ad Schaap, CEO De Beren restaurants, en voormalig eigenaar Albert Jan Vos officieel het koopcontract. Hiermee is de overname van de vestigingen in Meppel, Hoogeveen en Emmen een feit. Naar verwachting vindt de verbouwing van de vestigingen in Meppel en Hoogeveen aan het begin van 2020 plaats. Emmen laat nog even op zich wachten, deze locatie staat voor maart 2020 op de planning. De exacte datum van oplevering is nog niet bekend.

Gelijksoortige horecabedrijven

Het Postkantoor is een gezellig en sfeervol Grand Café waar beleving en multifunctionaliteit centraal staan. Gasten die gewend zijn neer te ploffen bij Het Postkantoor voor een koffie, lunch, diner of een zaterdagavondborrel kunnen straks nog steeds terecht op hetzelfde adres.

Bij horecaformule De Beren restaurants strijk je immers ook neer voor een uitgebreide lunch of een goede maaltijd. Ook de functie van avondhoreca die Het Postkantoor nu in Meppel en Hoogeveen heeft, houdt de Beren in stand.

Marjolein Mens, Marketing & PR-manager bij De Beren licht toe: “We zijn erg blij dat we ons concept mogen uitrollen in Drenthe. Dat we gelijk drie vestigingen openen maakt het alleen nog maar mooier. In de basis lijkt ons horecaconcept op dat van Het Postkantoor, dus we verwachten dat we een hoop Drentenaren blij kunnen maken met alles wat De Beren te bieden heeft.” Voor het huidige personeel van Het Postkantoor zijn er geen gevolgen. Zij worden een-op-een overgenomen door De Beren.

×