Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kachelplaats zoekt franchisenemers

23 november 2018
Kachelplaats is specialist in haarden, kachels, afvoermaterialen, accessoires, plateaus en schouwen. Volgens directeur Herman van Dalfsen biedt Kachelplaats een mooie kans voor ondernemers in onder andere de wooninrichting of installatietechniek: ”Kachelplaats heeft sterke inkoopkanalen, een goed distributiekanaal, een uitstekende marketing strategie, een breed assortiment en dankzij de jarenlange ervaring een goed gevoel voor de markt”, aldus Van Dalfsen.

Dankzij de inrichting van de marketingactiviteiten krijgen franchisenemers nieuwe leads/klanten aangeleverd. Door een strategische samenwerking met circa dertig leveranciers is er een sterke marktpositie ontwikkeld met meer inkoopkracht en met veel focus op marketing.

“Het geeft je een fijn gevoel als mensen met een lach op hun gezicht de showroom uitlopen, omdat ze zojuist een mooie haard of kachel hebben gekocht. Wij zetten toch vaak dat stapje extra om er zeker van te zijn dat de klant een keuze maakt die het beste bij ze past. Wij weten wat er allemaal op de markt is en wij begrijpen uiteraard ook wat er technisch wel of niet mogelijk is.”

Franchisenemers exploiteren een eigen vestiging of showroom en wordt daarbij intensief ondersteund door het hoofdkantoor. Van Dalfsen: “Wij hebben al 18 jaar ervaring en wij weten precies wat wel en niet werkt. Het voordeel voor een franchisenemer is dat hij/zij zich hierdoor kan focussen op de core business en dat is klanten helpen bij hun zoektocht naar een passende kachel of haard.”

×