Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij start expansie in Nederland

18 maart 2022

In 2019 openden de deuren van de eerste vestiging van Kipperij in Breda. Sindsdien verkoopt de franchiseformule elke dag gegrilde (kip)producten, huisgemaakte maaltijden en verse broodjes. Het concept van Kipperij bestaat uit de combinatie van een kwaliteitswinkel en fooddelivery in één. De formule hecht grote waarde aan kwaliteit van de gerechten: alleen versbereide kipgerechten die op de juiste temperatuur zijn, gaan de deur uit. Bestellingen die aan huis worden bezorgd dienen binnen 45 minuten bij de klant geleverd te zijn. Dit alles om hetgeen Kipperij zo belangrijk vindt te realiseren: klanten blij maken.

Kansen binnen Nederland

Kipperij telt momenteel 2 vestigingen. Deze winkels zijn gevestigd in Breda en Tiel. De komende jaren wenst de franchiseformule uit te breiden binnen Nederland. Op basis van een marktonderzoek is gebleken in welke steden Kipperij potentie heeft. Potentiële steden voor een Kipperij vestiging zijn Oss, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Roosendaal en Venlo. Tijdens het onderzoek is gekeken naar het aantal inwoners, de vertegenwoordiging van de doelgroep en naar de concurrentie binnen het verzorgingsgebied. Naast deze steden wenst Kipperij ook vestigingen te openen in andere steden door heel Nederland.

Franchisen bij Kipperij

Om deze groei te realiseren is Kipperij opzoek naar franchisepartner(s). Een franchisepartner van Kipperij dient over verschillende kwaliteiten te beschikken. Allereerst ben je in staat een team op de juiste manier aan te sturen. Je bent initiatiefrijk en een doorpakker. Je houdt van het werken in een winkel en zet alles op alles om een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te behalen. Natuurlijk heb je affiniteit met de horeca en het bereiden van kipgerechten.

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×