Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Landelijk actie Kwalitaria levert € 7500 op voor Giro555

De landelijke actie van Kwalitaria heeft een bedrag van € 7500 opgeleverd voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. De volledige opbrengst van de voor één dag omgedoopte Giro555 burgers is door de cafetariaformule overgemaakt naar Giro555. “Het is mooi om met zoveel vestigingen iets te kunnen betekenen.”

Tijdens de nationale actiedag op woensdag 15 februari hebben de ruim 135 Kwalitaria vestigingen de handen ineengeslagen en een drietal burgers omgedoopt tot Giro555 burger. De volledige opbrengst van deze burgers, die tijdens de actiedag te bestellen waren voor
€ 5,55, is ten goede gekomen aan de slachtoffers van de aardbeving. In totaal zijn er 985 burgers verkocht wat neerkomt op een bedrag van € 5467. Formulehuis Food Franchise Company (FFC) heeft dit bedrag aangevuld tot € 7500.

“Dank aan iedereen die een burger heeft besteld en natuurlijk aan alle Kwalitaria ondernemers voor hun inzet”, reageert marketing- en salesdirecteur Martijn Boone op het resultaat van de actie. “We zijn blij dat we op deze manier iets hebben kunnen betekenen.”

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×