Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Drogist Bewust Beter

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. Bewust Beter biedt een onderscheidend assortiment ondersteund met verrassende belevingselementen. Bewust Beter onderneemt lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Het samenwerkingsverband is op zoek naar nieuwe ondernemers.

De drie pijlers

Drogist Bewust Beter is een drogisterij met een uitgebreid assortiment. De franchiseformule probeert zich te onderscheiden d.m.v. de pijlers Bewust Beter, Bewust Goedkoper en Bewust Lager. Bewust Beter staat voor goed advies, aangezien alle medewerkers de diploma Drogist of Assistent Drogist hebben afgerond. De pijlers Bewust Goedkoper en Bewust Lager staan voor de hoge kortingen en lage prijzen die de drogisterij kan bieden.

Franchisenemers gezocht

Drogist Bewust Beter zorgt ervoor dat de consument een lage prijsperceptie krijgt in de winkel. Het onderscheidende assortiment geeft aspirant-franchisenemers de mogelijkheid om in de adviesfunctie te verdiepen, zodat de ondernemer zich kan positioneren als ‘adviesdrogist’. Bewust Beter biedt goede ondersteuning en een onderscheidend assortiment, welke wordt gecommuniceerd middels folders, direct mails, social media, uitgebreid pakket Point of Sale materiaal en een herkenbare winkeluitstraling. Beleving staat centraal binnen Drogist Bewust Beter en door het zien, voelen, horen, proeven en ruiken wordt een winkel onderscheidend. Het samenwerkingsverband is op zoek naar nieuwe franchisenemers die deze beleving willen bieden.

×