Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Albert Heijn franchisenemers doen zaken in China

De twee Albert Heijn franchisenemers, Gerard van den Tweel en Cees van der Poel, zijn op dit moment in China om zaken te doen, meldt Distrifood. De ondernemers zijn op missie om te kijken naar eventuele mogelijkheden om handel te drijven met verschillende grote Aziatische partijen.

De heren hebben de internationale beurs ‘China Yiwu Imported Commodities Fair 2019’ bezocht in Yiwu City. Het franchise-duo werd donderdag welkom geheten door de Chinese minister van Economische zaken en de burgemeester van Yiwu. Zij vertegenwoordigde Nederland in het Europese paviljoen. Deze beurs staat in het kader van handel in kleine goederen.

Van den Tweel en Van der Poel zijn tot maandag 27 mei aanwezig op de internationale beurs. Van den Tweel focust zich gedurende zijn aanwezigheid op zijn bedrijven in het oosten van Nederland, Ter Huurne Hollandmarkt en koffiegroothandel Eurokoffie. Daarnaast promoten het duo verschillende andere Nederlandse food-merken. ‘Dit is echt ouderwets pionieren, we boren letterlijk een nieuwe markt aan’, zegt Van der Poel tegen Distrifood.

×