Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Albert Heijn slokt DEEN op

Albert Heijn heeft samen met Vomar en DekaMarkt de overname van DEEN afgerond. Hiermee is er een begin gemaakt met het ombouwen van de 38 DEEN-winkels in de regio’s Overijssel, Flevoland, Gelderland en Noord-Holland. De klanten van deze winkels kunnen terecht bij Albert Heijn-winkels, de eerste winkel opent in Avenhorn op 22 september.

Tijdens het ombouwen van de nieuwe winkels wordt er veel aandacht besteed aan de formule met veel ruimte voor vers, gezond en lekker eten. Daarbij geeft Albert Heijn aan dat het goede van DEEN nog steeds blijft bestaan. Volgens Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn: “We vinden het belangrijk dat klanten van DEEN zich thuis voelen bij ons. Zij zien straks hun vertrouwde winkelteam terug met de bloemen- en plantenafdeling helemaal zoals die was.”

Nieuwe uitdaging voor nieuwe collega’s

Door de overname van DEEN-winkels krijgt Albert Heijn 4700 collega’s bij. De nieuwe collega’s van Albert Heijn worden stap voor stap meegenomen in de nieuwe formule. Marit van Egmond: “Tijdens mijn bezoeken aan de DEEN-winkels en de bloemencentrale heb ik veel van onze nieuwe collega’s ontmoet en ik was onder de indruk van de bevlogenheid en het teamgevoel. Samen maken we er een fantastische toekomst van.”

Eerste winkel gaat open in Avenhorn

De start in Avenhorn is al begonnen, deze winkel gaat woensdag 22 september op als de nieuwe Albert Heijn. De rest van de winkels volgen in de loop van de tijd.

De lijst van alle winkels die worden overgenomen door Albert Heijn vind je hier.

×