Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Cafecito: van koffiebranderij tot high-end to-go concept

Cafecito begon als koffiebranderij, vlak voordat corona de wereld op zijn kop zette. Ondanks dat veel horecabedrijven grotendeels dicht moesten, heeft Cafecito in die tijd haar eerste fysieke zaak met to-go concept geopend. Zo ontstond Cafecito zoals we het nu kennen. Een high-end concept, waarin topkwaliteit, liefde en waardering voor koffie voorop staan.

Een franchisenemer bij Cafecito moet het leuk vinden om aan te sturen, goed zijn in managen van personeel en je moet altijd willen leren over koffie. Wij doen bijvoorbeeld cuppings, een soort koffieproeverij. Zo selecteren wij ons assortiment koffiebonen. Dat assortiment verandert steeds omdat de koffiebonenoogst verandert. Daar moet je wel aan meekunnen doen, zodat je ook weet wat je aan je klanten schenkt en wat je personeel verkoopt. Je moet ervan uitgaan dat je zelf continu in de zaak staat. Het is een volledige baan, tenzij je natuurlijk een bedrijfsleider neerzet, die je daar dan ook voor betaalt. Als er maar iemand fulltime in de winkel is, die zorgt dat het reilt en zeilt, die de lampjes verwisselt, die iemand die slecht ter been is naar binnen helpt, die het rooster maakt, die klanten uitleg geeft over de koffie, noem maar op. De barista’s zijn er om zich achter de bar met koffie bezig te houden, die moeten daar niet achter vandaan hoeven komen. Een franchisenemer bij Cafecito is niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

Wil jij meer weten over franchisen bij Cafecito? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Cafecito

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Cafecito

×