Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren opent bezorglocatie in Oosterhout en organiseert Franchise Open Dag

Franchisenemers Erik Oomes en Fleur van den Nieuwenhuizen hopen snel een nieuwe vestiging van De Beren in Oosterhout te openen. De franchisenemers openen daarmee hun tweede locatie van de formule, echter dit keer is het een bezorgrestaurant. Als gevolg van de toenemende interesse van ondernemers organiseert De Beren een Franchise Open Dag organiseert.
Tweede vestiging

Samen zijn Oomes en Van den Nieuwenhuizen al eigenaar van het restaurant van De Beren op de Markt in Oosterhout. Dertien jaar geleden had het stel hier beiden een bijbaantje. ‘’Het loopt goed en we krijgen veel positieve reacties van gasten’’, zegt Van den Nieuwenhuizen tegen BN. Door de corona crisis werd het zo druk met de afhaal- en bezorgservice in de locatie op de Markt dat het openen van een aparte bezorglocatie logisch was. Doordat het stel al eigenaar is van een restaurant van De Beren in Oosterhout, was het logischer om een nieuwe locatie te openen.

De locatie zal naar verwachting half oktober open gaan. ‘’We beginnen met bezorgen in het centrum. Als alles goed loopt, zullen we langzaam uitbreiden.’’

Franchise open dag

Op 9 oktober zal De Beren een Franchise Open Dag organiseren. Franchise recruiters Sander en John geven dan meer informatie over ondernemerschap bij De Beren. Tijdens deze Open Dag kunnen ondernemers kennis maken met de formule De Beren en vragen stellen aan een van de ondernemers. Ondernemers ontvangen informatie over de start van de formule, maar ook hoe de samenwerking in zijn werk gaat als een ondernemer een eigen vestiging opent. Inschrijven kan via beren.nl/franchise.

[box]Wil je franchisenemer worden bij De Beren? Klik dan hier.[/box]
×