Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

eazie zoekt franchisenemer in Groningen

eazie is een franchiseformule die actief is in de healthy food markt. eazie is het verse en gezonde foodconcept voor wokmaaltijden, poké bowls, noodle soups en meer. Momenteel is de franchiseformule op zoek naar een ondernemer voor een nieuw te openen vestiging in Groningen.
Ondernemer vestiging Groningen

Om aan de vraag uit de markt te voldoen is eazie op zoek naar een ondernemer voor een op korte termijn te openen vestiging in Groningen. De mogelijkheid is aanwezig om als franchisenemer van eazie meerdere vestigingen te openen. Franchisenemers van eazie kunnen rekenen op een full service dienstenpakket van de franchisegever. Voor, tijdens en na de start van jouw eazie franchisevestiging staat het franchiseteam jou met raad en daad ter zijde.

Over eazie

eazie is een van de grootste en snelgroeiende healthy food ketens van Nederland. De franchiseformule verwacht dat het groeitempo nog zal versnellen. “eazie is vernieuwend en innovatief. Het heeft verschillende awards gewonnen, namelijk de Best food delivery Restaurant, Beste Fastservice Formule van Nederland, en Het Meest Populaire Vegetarische Gerecht 2020”, aldus een woordvoerder van eazie. Momenteel heeft de franchiseformule 32 vestigingen.

×