eazie zoekt franchisenemer in Groningen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

eazie is een franchiseformule die actief is in de healthy food markt. eazie is het verse en gezonde foodconcept voor wokmaaltijden, poké bowls, noodle soups en meer. Vanwege een grote vraag vanuit de markt is eazie is nog op zoek naar franchisenemers. Momenteel is de franchiseformule op zoek naar een ondernemer voor een nieuw te openen vestiging in Groningen.
Ondernemer vestiging Groningen

Om aan de vraag uit de markt te voldoen is eazie op zoek naar een ondernemer voor een op korte termijn te openen vestiging in Groningen. De mogelijkheid is aanwezig om als franchisenemer van eazie meerdere vestigingen te openen. Franchisenemers van eazie kunnen rekenen op een full service dienstenpakket van de franchisegever. Voor, tijdens en na de start van jouw eazie franchisevestiging staat het franchiseteam jou met raad en daad ter zijde.

Over eazie

eazie is een van de grootste en snelgroeiende healthy food ketens van Nederland. De franchiseformule verwacht dat het groeitempo nog zal versnellen. “eazie is vernieuwend en innovatief. Het heeft verschillende awards gewonnen, namelijk de Best food delivery Restaurant, Beste Fastservice Formule van Nederland, en Het Meest Populaire Vegetarische Gerecht 2020”, aldus een woordvoerder van eazie. Momenteel heeft de franchiseformule 32 vestigingen.

Ontvang gratis meer franchise informatie over eazie!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise