Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Foodmaster opent vestiging in Westerbork

Op 4 januari opent Frans Mulder de vestiging Foodmaster No5 in Westerbork. De vestiging komt op een plek in het dorp waar al een snackpunt te vinden was met de naam No5. Het is dan ook niet voor niets dat deze naam behouden blijft. ‘’Voor vele mensen uit de omgeving is deze plek al favoriet, daarom heb ik besloten No5 in de naam te behouden zodat men weet dat ze hier nog altijd te recht kunnen en daarbij is het een zeer herkenbare toevoeging omdat deze Foodmaster op nummer 5 in de Hoofdstraat is gevestigd’’, zegt Frans Mulder.

Frans is klaar om te starten en vertelt enthousiast: “Ik heb altijd al zoiets als dit voor mezelf willen beginnen. De afgelopen jaren heb ik als ondernemer binnen de detailhandel gewerkt en daarvoor was ik werkzaam binnen de horeca. Het is dan ook niet voor niets dat deze branche me altijd is bijgebleven, het mensen naar hun zin maken en laten genieten van lekker eten vind ik nog altijd fantastisch. Ik heb daarom besloten een aantal herkenbare producten in het assortiment te behouden zoals de, in Westerbork bekende, heerlijke pizza’s maar ook het Foodmaster assortiment met populaire fritesspecials te verenigen. Dit is wel dé snackbar van Westerbork, daarom blijven ook de vertrouwde gezichten van het team behouden. Dit team werkt als een geoliede machine en dit zijn bekende gezichten in het dorp.” In Westerbork worden jaarlijks verschillende activiteiten georganiseerd. Frans was hier al bekend mee, al woont hij zelf aan de andere kant van Assen. Uiteraard zal hij met Foodmaster No5 zijn steentje bijdragen aan het jaarlijkse activiteitenprogramma.

“Het eerste jaar zal ik mij volledig richten op de take-away functie van deze vestiging maar gedurende de tijd zit het wel in de planning om ook de mensen thuis te kunnen voorzien van de heerlijke Foodmaster gerechten door deze ook te gaan bezorgen. We gaan al wel de eerste stap zetten naar een online bestelplatform, hiermee kunnen we de rust in de vestiging behouden en dit is voor de klant ook een extra service. Zij hoeven dus niet meer te bellen of te wachten in de vestiging.” Daarnaast zit er nog een verandering aan te komen en zal het assortiment verder worden aangevuld met een opmerkelijk product waar de vestiging zich mee zal onderscheiden.  Ze zullen zich namelijk gaan specialiseren in heerlijke en mooi opgemaakte ijskoffies.

[box]Interesse in ondernemen bij Foodmaster? Klik hier voor meer informatie.[/box]
×