Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchise statistiek: De snelstgroeiende franchiseformules

08 mei 2023

De Nationale Franchise Gids doet elk jaar onderzoek naar de snelstgroeiende franchiseformules in Nederland.

Uit het jaarlijks onderzoek van De Nationale Franchise Gids blijkt dat Bosch Car Service, New York Pizza en Trekhaakcentrum de snelgroeiende formules zijn in 2023. Met een stijging van ruim 39 franchiselocaties staat Bosch Car Service op een welverdiende eerste plaatst. Trekhaakcentrum komt met een groei van 25 op een tweede plaats. Gevolgd door New York Pizza, die een groei heeft doorgemaakt van ruim 24 vestigingen. 

Snelste groeiers dienstverlening

In de categorie dienstverlening zijn Bosch Car Service (+39), Trekhaakcentrum (+25) en Diëtheek (+22) de snelgroeiende formules. Bosch Car Service is met deze mooie stijging van plek 3 in 2022 naar plek 1 gestegen in 2023 als snelste groeier in de branche dienstverlening.

Snelste groeiers food

In de food retail staat op nummer 1 De echte bakker met een groei van 19 gevolgd door Zuivelhoeve en Sushipoint met beide een groei van 9
Snelste groeiers non-food. Bij de categorie non-food heeft Primera de eerste plaatst met een groei van 19, gevolgd door de formule 1. Tubz Europe met een groei van 19. Hubo komt op een derde plaats me een groei van 17 vestigingen. Primera is al twee jaar op rij de nummer 1 snelste groeier in de categorie non-food

Snelste groeiers Horeca

New York Pizza heeft in 2023 een groei doorgemaakt van ruim 24 en staat hiermee ruim aan kop als snelste groeier in de horeca sector. De formules Restaria en Domino’s staan als tweede en derde met een groei van 18 en 17.

×