Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s Burger Company opent 43e vestiging in Rotterdam

Johnny’s Burger Company (JBC) Opent donderdag 2 juni een nieuwe vestiging in Rotterdam. Franchisenemers Sinan en Boran openen met trots hun tweede vestiging aan de Goudsesingel 89, in het centrum van Rotterdam. 

Johnny’s Burger Company telt inmiddels 43 vestigingen en blijft uitbreiden door heel Nederland waar steeds meer mensen kunnen genieten van de made-to-order burgers van de snelst groeiende hamburger franchiseketen in Nederland. De twee franchisenemers genaamd Sinan en Boran zien een mooie toekomstvisie in het ondernemen bij JBC en openen daarom gezamenlijk een tweede vestiging.

Een bijzondere ontwikkeling

De 43e vestiging krijgt een moderne uitstraling. In deze moderne inrichting is de huisstijl van Johnny’s Burgers Company terug te vinden. Johnny’s Burger Company was het eerste concept dat zich geheel richtte op het afhalen en bezorgen van hamburgers en is nu volop in ontwikkeling. Recentelijk bereidde de  franchiseformule hun menu uit. Zo kan je vanaf nu ook pizza’s bestellen bij Johnny’s Burger Company. De formule hoopt een bredere doelgroep aan te spreken via deze ontwikkeling.

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×