Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Keukenfabrikant Kvik opent Deense designwinkel in Nijmegen

Franchisenemer Kvik Nijmegen Jan Krops

De Deense keukenfabrikant Kvik opent de deuren van haar Deense designwinkel in Nijmegen. De winkel wordt geleid door de trotse franchisenemer Jan Krops en beschikt over het volledige assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten. Kvik staat bekend om het duurzame Deense design voor een betaalbare prijs in combinatie met persoonlijke service. De nieuwe winkel in Nijmegen is één van de achtentwintig vestigingen in Nederland en biedt afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings aan.

Duurzame en tijdloze designs

Na tien jaar een Kvik-winkel te hebben gerund in Duiven, verhuist Jan Krops met zijn team naar Nijmegen. Jan: “Het was tijd voor een sfeervollere locatie op een centralere plek, hierdoor verwachten we meer aanloop.” De vernieuwde winkel bevindt zich in Nijmegen-West op de Wijchenseweg in Dukenburg. Een omgeving met verschillende woonwinkels en waar je gratis kunt parkeren. “Een bezoekje aan Kvik kun je zo gemakkelijk combineren met een bezoek aan andere meubelspeciaalzaken.”

Het concept van Kvik zal volgens de franchisenemer goed aanslaan bij de Nijmegenaren. “In Duiven ontvingen we al veel klanten uit Nijmegen en omstreken, dus we weten dat de producten van Kvik bij hen in de smaak vallen. Deens design is op het moment ontzettend populair; de tijdloze designs van Kvik passen door haar strakke lijnen en natuurlijke materialen in vrijwel elk huishouden.” vertelt Jan. “Ik denk ook dat de duurzame productiewijze en materialen die Kvik gebruikt veel Nijmegenaren aanspreekt.”

Betrokken team van A tot Z

Jan Krops vindt dat het nakomen van afspraken richting de klant op één staat. “Tijdens het aankoopproces heb je te maken met één van onze medewerkers. Zo kunnen we betrokkenheid van begin tot eind waarborgen en bij problemen snel en adequaat met oplossingen komen. Ieder project is verschillend en vraagt om maatwerk, in ons team staat goed contact met onze klanten daarom altijd voorop.” Het team dat Jan komt ondersteunen is een volledig ingewerkt Kvik-team. “Ik ben blij met ons ervaren en zelfstandige team. Zo kan ik een goede service waarborgen.”

Zo vader, zo zoon

Met ruim 40 jaar ervaring in de technische sector en al meer dan 10 jaar ervaring bij Kvik komt de tijd om het stokje over te dragen steeds dichterbij. “Mijn zoon Gertjan werkt bij mij in de winkel. Hij is vanaf het begin betrokken en weet alles over het reilen en zeilen als ondernemer bij Kvik. Het is de bedoeling dat hij het op een gegeven moment van mij gaat overnemen.” Maar tot die tijd blijven Jan en Gertjan samen met het team werken aan tevreden klanten. “Heldere en transparante communicatie in het team en richting de klant vinden wij ontzettend belangrijk. De klant weet exact waar ze aan toe zijn en waar ze voor betalen. Zo houden wij onze klanten tevreden.”

Vanaf 27 juli is Kvik Nijmegen geopend voor afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings.

Kvik Nijmegen
Adres: Wijchenseweg 162, 6538 SX Nijmegen
Openingsdatum: donderdag 27 juli
Winkel openingstijden: klik hier

Ontvang gratis meer informatie over Kvik

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kvik

×