Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij Breda verwelkomt een nieuwe eigenaar!

Met veel opwinding kondigen we aan dat Kipperij Breda vanaf 1 mei 2024 wordt overgenomen door Menno Stads, een ervaren horecaondernemer met maar liefst 25 jaar aan expertise. Zijn beslissing om te kiezen voor een franchise bij Kipperij is gebaseerd op zijn overtuiging dat dit de perfecte stap is in zijn carrière, waar zijn passie voor verse producten en klanttevredenheid volledig tot uiting kan komen.

“Ik heb enorm veel zin om deze mooie winkel te gaan runnen. Ik heb de afgelopen weken volop meegedraaid bij zowel Kipperij Breda als bij andere vestigingen dus ik ben er helemaal klaar voor. Ik vind het leuk om met klanten in contact te zijn en te werken met verse producten”, aldus Menno.

Als franchise ondernemer bij Kipperij krijgt Menno zowel de kans om zijn eigen zaak te runnen, en ook om de uitgebreide ondersteuning en begeleiding te benutten die Kipperij biedt aan haar ondernemers. “Voor mij betekent dit dat ik kan focussen op waar ik goed in ben, zonder me zorgen te hoeven maken over de risico’s en uitdagingen van het zelfstandig starten van een onderneming.” Zegt hij. “Op het moment als er vragen of twijfels zijn deze altijd te stellen aan het ondersteunende team. Ik heb ervaren dat ze voor alles open staan en mij willen helpen.” Aldus Menno.

In de opstartfase heeft Menno ervaren dat hij in een warm bad is terechtgekomen, met een team dat altijd paraat staat om te helpen en geen vraag te veel is. Zijn doel is om een team van 100% tevreden klanten te creëren die ambassadeurs van Kipperij worden, en om samen met zijn personeel elke dag met plezier te werken en succes te behalen.

Menno kijkt ernaar uit om vanaf 1 mei 2024 deel uit te maken van de Kipperij-familie en nodigt iedereen van harte uit om langs te komen en kennis te maken met het vernieuwde Kipperij Breda!

×