Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij groeit door naar 8 vestigingen

13 november 2023

De afgelopen maand heeft Kipperij maar liefst 3 nieuwe vestigingen geopend! Dit betekent dat Kipperij ondertussen al 8 vestigingen in Nederland heeft.

Op dinsdag 3 oktober is Kipperij Haarlem in winkelcentrum Plaza West geopend. Onder leiding van Jerryl Naarden en de operationele ondersteuning van Jayant Jagai was de opening een groot succes.
“Wij zijn blij dat de opening soepel verlopen is, maar dat is pas het begin. Wij gaan er alles aan doen om Kipperij Haarlem tot een succes te maken.”

Kipperij Tilburg heeft op dinsdag 24 oktober de deuren geopend in winkelcentrum Heyhoef. Mohamed El Yakoubi is de eigenaar van deze mooie vestiging.
De opening van Kipperij Tilburg was een groot succes, mede dankzij het harde werk en de toewijding van eigenaar Mohamed, die er alles aan doet om aan ieders wensen te voldoen.

Kipperij Nijmegen-Lent is op woensdag 1 november geopend aan het Oranje Marieplein 19. Deze vestiging is gevestigd in het splinternieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong. Afgelopen vrijdag 10 november was het grote openingsfeest van het nieuwe winkelcentrum, alle winkels hebben nu hun deuren geopend! Ole Romkes is de eigenaar van deze mooie vestiging. Na jarenlange ervaring in de foodbranche is hij vorig jaar eerst begonnen als verkoopmedewerker bij Kipperij Tiel, al snel wist hij zeker dat hij zelf ook een eigen Kipperij wilde openen. Ook deze opening was weer een groot succes met veel blije klanten! Bekijk hier hoe de opening is verlopen!

Groei jij met ons mee?

Wij zoeken enthousiaste ondernemers die met ons mee willen groeien. Heb jij een liefde voor lekker eten en vind jij het belangrijk om klanten blij te maken? Dan zoeken wij jou! Wij hebben prachtige locaties beschikbaar verspreid over heel Nederland.

Heb jij interesse om franchisepartner te worden bij Kipperij? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×