Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisewebinar van Bagels & Beans

Bij Bagels & Beans wordt er positief vooruitgekeken. Want er zijn nog steeds plekken in Nederland om met vestigingen uit te breiden. Dat betekent ook dat er nieuwe bagelbazen gezocht worden. Na een succesvol webinar in oktober, organiseert Bagels & Beans dit jaar ook weer een informatieve webinar op donderdag 16 februari om 19.31 uur.

Ontdek of jij je vleugels wil uitslaan

Kriebelt het ondernemerschap bij jou? En ben je benieuwd hoe kun jij je vleugels kunt uitslaan naar een eigen bedrijf? Tijdens het webinar komen alle facetten van het franchiseondernemerschap uitgebreid aan bod. Ook word je in vogelvlucht meegenomen in de afgelopen periode, wordt er verteld over de plannen voor komende tijd en wordt er met trots nog even stilgestaan bij de lancering van de nieuwe menukaart. Natuurlijk krijgen alle deelnemers aan het webinar ook de gelegenheid om vragen te stellen in de chat.

Lekker koekeloeren

Het aantal Bagels & Beans vestigingen is behoorlijk gegroeid in de afgelopen jaren. Maar er zijn nog steeds plaatsen in Nederland waar mogelijkheden zijn om uit te breiden. Tijdens het webinar kun je lekker vanaf de bank koekeloeren en vrijblijvend ontdekken welke kansen er voor zijn voor het ondernemerschap bij Bagels & Beans.

Wanneer: donderdag 16 februari
Hoe laat: 19.31 stipt (tot ongeveer 20.29 uur)
Waar: Lekker thuis vanaf de bank

Zin om mee te kijken? Klik dan hier om je aan te melden.

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×