Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria doneert € 50.000 euro aan Stichting Kinderen van de Voedselbank

Ruim 130 Kwalitaria vestigingen hebben het afgelopen 1,5 jaar 50.000 euro opgehaald voor Stichting Kinderen van de Voedselbank. De stichting die in actie komt voor kinderen die leven onder de armoede grens. Het geld werd ingezameld door bij ieder verkocht kindermenu een donatie apart te zetten voor het goede doel.

“We vinden het als grote formule belangrijk om ons maatschappelijke gezicht te laten zien”, aldus Maaike Huibers, die namens formulehuis FFC de cheque uitreikte. “We zien veel kinderen in onze vestigingen, maar beseffen ons dat niet iedereen die mogelijkheid heeft. Het is mooi om met deze bijdrage iets voor deze groep kinderen in Nederland te kunnen betekenen.”

“Wij zijn alle Kwalitaria vestigingen dan ook enorm dankbaar.”

Maurice van de Ven, die samen met zijn vrouw de stichting in 2013 oprichtte, reageert vereerd op het ontvangen bedrag: “Het is een fantastisch bedrag, dat zeker in deze tijd goed van pas komt. Het aantal aanvragen voor onze kleding- en verjaardagspakketten is de afgelopen tijd gestegen, terwijl veel acties om geld in te zamelen tijdens de coronaperiode niet door konden gaan. Wij zijn alle Kwalitaria vestigingen dan ook enorm dankbaar.”

Met de donatie kan de stichting ongeveer 1000 kinderen verrassen met een leuke verjaardag. “Eén op de negen kinderen in Nederland leeft onder de armoedegrens en 40.000 daarvan dusdanig dat ze zijn aangesloten bij de voedselbank. Deze kinderen hebben vaak al jaren hun verjaardag niet meer gevierd, met als gevolg dat ze niet meer op kinderfeestjes van andere kinderen worden uitgenodigd. Wij sturen ze een verjaardagspakket waarmee ze kunnen trakteren op school en samen met tien kinderen een geweldig verjaardagsfeest kunnen houden.”, aldus Maurice.

Doneeractie blijft voorlopig

Iedereen die de aankomende tijd het kindermenu “Kwalibox” bij Kwalitaria afneemt, ondersteunt nog steeds de stichting. “We hebben enorm veel waardering voor het werk dat de stichting doet en vinden het belangrijk dat ze dit werk kunnen blijven doen, zeker in deze huidige tijd”, aldus Maaike. “Voorlopig gaat de donatie, gekoppeld aan ons kindermenu, dan ook nog even door.”

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×