Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria lanceert nieuwe burgers

Kwalitaria heeft drie nieuwe burgers op de menukaart gezet. Het nieuwe assortiment bestaat uit The Queen met malse kip en krokante uienringen, The French Delight met MRIJ-rundvlees en romige brie en de Italian Tomeato met een vegetarische burger gemaakt van tomaat. Daarnaast biedt Kwalitaria speciaal voor de Nationale Week Zonder Vlees bestaande burgers ook in een vegetarische variant aan.

Brand manager Maaike Huibers: “We vinden het belangrijk om onze bestaande concepten regelmatig onder de loep te nemen. Hierbij houden we rekening met trends en de wensen van onze gasten. Door te vernieuwen blijven we onze gasten bovendien verrassen en hopen we ook nieuwe gasten aan ons te binden.” Aan het verbeterde burgerconcept is wel wat tijd voorafgegaan. Maaike: “De nieuwe burgers zijn eerst uitgebreid getest in een aantal vestigingen, voordat we de recepturen definitief hebben gemaakt. Het resultaat mag er zijn, ze zijn stuk voor stuk heerlijk!”

De nieuwe burgers op een rij:

  • The Queen: Een malse kipburger belegd met krokante uienringen, zoetzure komkommer, rode ui en pittige tomatenrelish. Klinkt dat niet vorstelijk lekker?
  • French Delight: Oui, hij is heerlijk onze nieuwe burger met romige brie. Bacon, tomaat, rucola en huisgemaakte rode uiencompote maken deze MRIJ-burger compleet.
  • Italian Tomeato: Een dagje geen vlees? Probeer onze Italian Tomeato met een vegetarische burger van tomaat. Lekker belegd met groene pesto, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat, rucola en truffelmayonaise. Buon appetito!

De nieuwe burgers zijn vanaf maart verkrijgbaar bij alle ruim 130 Kwalitaria vestigingen.

Kwalitaria komt met vegetarische variant van bestaande burgers

Een dagje geen vlees, maar wel trek in een lekkere burger van Kwalitaria? Dat kan! Speciaal voor de Nationale Week Zonder Vlees, die plaatsvindt van 9 t/m 15 maart, komt Kwalitaria met The Blue Butcher burger. Dankzij deze vleesvervangende burger, gemaakt van plantaardige ingrediënten, bestel je de bestaande Kwalitaria burgers met MRIJ-rundvlees voortaan ook in een vegetarische variant.

“The Blue Butcher burger is vrij van vlees, maar zit boordevol smaak en heeft een bite die je van de Kwalitaria burgers gewend bent”, aldus Maaike. The Blue Butcher burger is vanaf 9 maart verkrijgbaar bij Kwalitaria.

×