Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

LXA Advocaten biedt QuickScan Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) aan

25 november 2022

De TVL-regeling is tijdens de Coronacrisis in korte tijd opgesteld. Volgens LXA Advocaten blijkt de regeling op punten onduidelijk en de RVO is soms slordig en niet-eenduidig bij de toepassing daarvan. Het gevolg kan zijn dat u ten onrechte geen of niet de gehele TVL-subsidie krijgt. Dit terwijl u hierop wel recht hebt.

In bezwaar of beroep?

Vraagt u zich af of het zin heeft te investeren in een (mogelijke) procedure? Of twijfelt u of het subsidie- of vaststellingsbesluit op uw TVL-aanvraag juist is? De specialisten van LXA Advocaten kijken graag met u mee.

Gratis voor bestaande cliënten

Door de ervaring die LXA Advocaten heeft met TVL-zaken kunnen zij snel een inschatting maken of het instellen van bezwaar of beroep kansrijk is. De eerste beoordeling – de ‘QuickScan TVL’ – biedt LXA Advocaten aan voor € 499,- exclusief BTW. Deze Quickscan TVL biedt LXA Advocaten eenmalig geheel gratis aan voor bestaande cliënten. Na deze beoordeling weet u of het zin heeft te investeren in een mogelijk procedure.

Als u van dit aanbod gebruik wilt maken, stuur dan uw contactgegevens naar specialist Eva bakker via het online formulier. Eva Bakker neemt dan contact met u op om de verdere gang van zaken te bespreken.

Naar online formulier

×