Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

McDonald’s franchisenemer Pieter Honing wint Golden Arch Reward

De Utrechtse franchisenemer Pieter Honing krijgt de allerhoogste onderscheiding van het Amerikaanse hoofdkantoor van McDonald’s. Pieter en zijn vrouw Marijke mogen de Golden Arch Award in ontvangst nemen. Deze prestigieuze erkenning wordt iedere twee jaar uitgereikt aan maximaal veertig franchisenemers van over de wereld.

Chris Kempczinski, de wereldwijde CEO van McDonald’s, kent de onderscheiding persoonlijk toe aan Pieter en Marijke. De franchisenemers zullen volgend jaar naar Orlando, Florida afreizen om deze prijs in ontvangst te nemen. Het Nederlandse directieteam van de restaurantketen mocht de Utrechtse ondernemers verrassen met het goede nieuws. Pieter en Marijke worden geroemd vanwege hun enorme betrokkenheid bij hun directe omgeving. Zij startten in 2012 als franchisenemers toen zij hun eerste McDonald’s overnamen in Dordrecht. Pieter had er toen al een carrière van twintig jaar opzitten bij McDonald’s Nederland, waarvan de laatste vijf jaar als directielid.

“McDonald’s-oprichter Ray Kroc heeft altijd benadrukt dat we ons bewust moeten zijn van onze rol in de samenleving. We willen graag een goede buur voor onze omgeving zijn. Pieter en Marijke dragen dit als geen ander uit. Zij zijn een ware inspiratiebron voor vele ondernemers vanwege hun onbaatzuchtige betrokkenheid. Ik ben dan ook enorm trots en blij dat deze twee bevlogen franchisenemers nu zelf een keer in het zonnetje gezet worden”, aldus Michèle Boudria, Managing Director McDonald’s Nederland.

×