Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Multivlaai zoekt een ondernemer in Heerenveen

15 februari 2019
MultiVlaai is marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. De eigen bakkerij in Limburg bakt een groot assortiment aan vlaaien. Binnen 24 uur worden deze vlaaien aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. Naast vlaaien verkoopt MuliVlaai ook taarten, fototaarten, speciaal gebak en heeft MuliVlaai franchise de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’: met  toppers als de New York  cheesecake, Red Velvet Cake, Caramel Carrot Cake en Rock Slide.  In veel MultiVlaai winkels wordt ook koffie geschonken en bonbons van Leonidas verkocht.

MultiVlaai zoekt voor een nieuw te starten vestiging in Heerenveen een enthousiaste, gastvrije ondernemende franchisenemer m/v op MBO-niveau met liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit die goed bekend is met de lokale markt.

De gemeente Heerenveen telt 50.201 inwoners waarvan ruim 30.000 in de hoofdplaats Heerenveen

De aantrekkende economie is in de gemeente Heerenveen goed merkbaar.
De gemeente heeft een goed jaar achter de rug op het gebied van werk en economie. Het aantal uitkeringen is in één jaar met 10% gedaald en in totaal is er in 2018 voor 178.157 m2 aan bedrijfskavels verkocht, een record.

Daarnaast zijn er ook nieuwe bedrijven naar Heerenveen gekomen, denk aan de vestiging van IJssel Technologie en de komst van het nieuwe laboratorium Eurofins, en op bedrijfsterrein Haskerveen wordt een recyclingfabriek gebouwd.

De MultiVlaai franchise ondernemer:

  • is verantwoordelijk voor de exploitatie,
  • is ondernemend en enthousiast,
  • is gastvrij, en heeft bij voorkeur bewezen retailervaring.

De MultiVlaai ondernemer is goed in klantcontact, geeft goede service en zorgt voor een aantrekkelijke winkel.
De franchisenemer is binnen zijn bedrijf druk met verkoop, lokale marketing en het verzorgen van alle bestellingen en bezorgingen.
Veel MultiVlaai winkels schenken ook koffie en thee en vaak worden ook de bonbons van het Belgische merk Leonidas verkocht. Omzetmogelijkheden alom!

×