Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisenemers bij De Campermakelaar Motorhome Depot in Groningen en Drenthe

Peter en Jan Jansema h.o.d.n. Campermakelaars Noord hebben zich bij Motorhome Depot Nederland aangesloten als franchisenemer voor de regio Groningen en Drenthe.

Peter: “Met veel plezier, passie voor het vak, en enthousiasme hebben Jan en ik ongeveer 25 jaar als familiebedrijf samen met onze winkelteams diverse supermarkten geëxploiteerd, met verschillende formules. Dit was een mooi avontuur. Na deze periode was het voor ons tijd voor nieuw ondernemerschap en bijbehorende uitdaging, en die hebben we eind 2023 gevonden bij de formule Motorhome Depot Nederland – De Campermakelaar!

Wij gingen ons oriënteren en bekeken mogelijke franchiseformules die in een branche opereren die gerelateerd zijn aan commercie, toerisme, reizen en recreatie. Uiteindelijk vonden wij de formule Motorhome Depot. Na marktonderzoek werd ons duidelijk dat de campermarkt een groeimarkt is, en de komende jaren zal blijven groeien. Onze interesse was gewekt. We hebben contact opgenomen met het hoofdkantoor van Motorhome Depot Nederland, en na het eerste gesprek werden we steeds enthousiaster. De formule spreekt ons aan, omdat het een volledig concept is, en er een doordacht systeem achter zit om klanten blij te maken. De formule biedt ons enorm veel mogelijkheden en kansen. Daarnaast is er een open en transparante organisatiecultuur met korte en directe lijnen. We zijn zelfstandig ondernemer in onze regio’s en hebben de volledige ondersteuning van een hoofdkantoor, en door de contacten met de andere franchisenemers hebben we collega’s om ons heen. Wij hebben de interne opleiding en trainingen inmiddels gevolgd en gaan enthousiast als campermakelaar aan de slag in onze regio Groningen en Drenthe.”

Wil jij meer weten over franchisen bij Motorhome Depot? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Motorhome Depot

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Motorhome Depot

×