Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Vraag nu nog je kaarten aan voor De Nationale Franchise Beurs op 6 en 7 oktober

03 oktober 2023

Met nog minder dan één week te gaan, vindt aankomende vrijdag 6 oktober en zaterdag 7 oktober De Nationale Franchise Beurs plaats (10:00 – 16:00 uur). Bestel hier eenvoudig je entreekaart.

Waarom een bezoek aan De Nationale Franchise Beurs een goed idee is:
  • Kom in contact met ruim 80 formules die op zoek zijn naar ondernemers: kom tijdens de beurs direct in contact met franchisegevers, franchisenemers en ondernemers. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden binnen hun formule en informeren over de financiële cijfers, zoals benodigde investering, omzet etc. Ook is dit de gelegenheid om al je vragen aan hen te stellen.
  • Hulp bij juridische vraagstukken: diverse advocaten, zoals LXA Advocaten en Ludwig & van Dam, kunnen je informeren, adviseren en je vragen beantwoorden over alles wat met ondernemingsrecht te maken heeft, zoals franchiserecht, contractenrecht, huurrecht, vastgoedrecht, bestuursrecht en het verkopen of kopen van een bedrijf.
  • Financieel advies: benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden voor het starten van een eigen onderneming? Kom langs bij de stand van ABN AMRO en Geldvoorelkaar.nl om je te laten informeren over alle mogelijkheden op financieel gebied.
  • Interessant sprekersprogramma: op beide beursdagen zal elk halfuur een andere interessante spreker aan het woord zijn. Onderwerpen die aan het licht komen zijn o.a.: inzet social media in je eigen bedrijf, hoe neem ik een bestaand bedrijf over? Hoe financier ik mijn eigen bedrijf? Juridische tips voor (startende) franchiseformules en nog veel meer. Bekijk het volledige programma hier en beslis welke seminar(s) jij bij zult wonen.
  • Het Overnameplein: Het overnemen van een bestaande franchise heeft als voordeel dat de onderneming al draait en dat je op een rijdende trein springt. Op het Overnameplein bieden wij de bezoekers de gelegenheid om op een laagdrempelige manier meer dan 70 overnamekansen te verkennen. Dit zijn mogelijkheden waarbij bestaande franchisenemers op zoek zijn naar een opvolger voor hun draaiende vestiging. De adviseurs van bedrijventekoop.nl staan op het Overnameplein voor jou klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden.
  • Gratis De Nationale Franchise Gids 2023: ontvang een gratis exemplaar van de gids t.w.v. € 35.
  • Proef, ervaar en meer: tijdens je bezoek kun je uitgebreid proeven van de producten van formules, variërend van cappuccino’s, pizzapunten, bitterballen tot bonbons. RTL Z organiseert een semi-live show en podcast, draai aan het rad van fortuin, maak een ritje in één van de raceauto’s van Racesquare en breng je stem uit op jouw favoriete franchisenemer tijdens de uitreiking Franchisenemer van het Jaar 2023.

De franchisebeurs wordt georganiseerd bij Van der Valk Schiphol en is geheel kosteloos te bezoeken. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur, maar de beurs is ook met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf de aankomsthal bij NS Schiphol vertrekt een pendelbus bij bushalte A9 – A13.

Entreekaarten bestellen

×