Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Pannenkoe opent deuren in Alphen aan den Rijn

Na ruim 15 jaar wordt pannenkoekenboerderij de Schaapskooi overgenomen door Ewout Mampaeij en Joost Suijten, eigenaren van franchiseformule Pannenkoe. Met de overname in Alphen aan den Rijn telt het groeiende concept momenteel 9 vestigingen.

Het verhaal achter Pannenkoe

In 2010 is de formule opgericht. Ewout en Joost vonden dat er destijds een tekort was aan kwalitatief goede pannenkoekenconcepten. “Er is een tekort aan pannenkoekenhuizen waar de ziel nog in de zaak zit,” aldus Ewout. Om deze reden begon Ewout samen met Joost in 2009 aan de ontwikkeling van een concept waar de mensen blijven hangen. In 2010 opende de heren de eerste vestiging van “Pannenkoe” in Bleiswijk, om vervolgens 3 maanden later de tweede vestiging in Krimpen aan den IJssel, al te kunnen openen.

‘’We staan vooral bekend om onze ambachtelijke wijze van bakken, de manier waarop we het verhaal aan de kinderen vertellen en de ruime keuze van zowel vlees of vega(n) gerechten als pannenkoeken. Zoals Pannenkoe zelf zegt: We zijn loeiend enthousiast,” vertelt Ewout.

Officiële opening

De locatie aan de Burgermeester Bruins Slotsingel 13 in Alpen aan den Rijn zal gesloten zijn van 28 maart tot en met 31 maart. Dit komt door een korte renovatie van de Pannenkoe vestiging. De officiële opening zal op 2 april om 10:00 uur plaats vinden. Op deze dag kunnen mensen kennis maken met het concept van Pannenkoe en samen met vrienden en familie van het Pannenkoegevoel genieten in Alpen aan den Rijn.

Ontvang gratis meer informatie over Pannenkoe

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Pannenkoe

×