Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Personeelslid van Spare Rib Express wordt franchisenemer in Veghel

Spare Rib Express heeft een nieuw bezorgrestaurant geopend in Veghel. Spare Rib Express Veghel is gevestigd in horecacentrum van Veghel, iets wat met het naderende carnaval erg goed uitkomt.

“Een groot voordeel is dat Djimmy in het verleden ook bij Spare Rib Express Arnhem heeft gewerkt, waardoor hij toch een voorsprong heeft als het gaat om het onder de knie krijgen van operationele processen”, aldus Commercieel Manager David Pinedo.

Nieuwe beleid Spare Rib Express

“Ons nieuwe beleid is er ook steeds meer op gericht dat wij personeel een langere loopbaan kunnen aanbieden waarin ze zich kunnen ontwikkelen van keukenmedewerker naar assistent manager,  manager en vervolgens tot franchisenemer. Bij een postief advies vanuit de franchisenemer kunnen wij medewerkers van franchisenemers de optie bieden om ook zelf een bezorgrestaurant te starten. Onze franchisenemers kunnen dit traject weer inzetten om personeel gemotiveerd te houden en langer aan zich te binden. Vervolgens zullen wij dit vanuit het hoofdkantoor begeleiden door periodieke trainingen aan te bieden, zodat wij deze medewerkers goed kunnen opleiden.”

Spare Rib Express Veghel bevindt zich aan de Markt 23. Spare Rib Express heeft nog diverse gebieden beschikbaar in Overijssel, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

×