Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Plattegrond van De Nationale Franchise Beurs vult zich in razend tempo

Op 6 en 7 oktober 2023 wordt De Nationale Franchise Beurs georganiseerd. Franchisefactory, De FranchiseAdviseur en De Nationale Franchise Gids slaan de handen ineen met als doel het organiseren van de grootste franchisebeurs van Nederland. Medeorganisator Martin van Willigen van Franchisefactory spreekt van een vliegende start: in amper twee weken tijd hebben zich al 26 formules ingeschreven.

Grote interesse in De Nationale Franchise Beurs

De samenwerking tussen De FranchiseAdviseur, FranchiseFactory en De Nationale Franchise Gids maakt dat de beurs een groot bereik heeft. “Hierdoor merken we dat de interesse om deel te nemen aan de beurs erg groot is. Dat het zo snel ging overtrof zelfs mijn verwachtingen,” aldus Martin. Martin is zeker dat de beursvloer zich op korte termijn nog verder zal vullen. “Gezien de vliegende start en de gesprekken die nog lopen, ben ik er zeker van dat De Nationale Franchise Beurs een groot succes zal worden.”

De Nationale Franchise Beurs is de plek voor formules om zich te laten zien. “Op dit moment zie je veel contact van kandidaten met franchisegevers via social media. In onze ogen is het enorm belangrijk om potentiële ondernemers de kans te geven fysiek kennis te maken met de formule,” legt Martin uit. “Door de verschillende organisatoren, die verschillende kanalen gebruiken om kandidaten te bereiken, verwachten we beduidend meer kandidaat-franchisenemers dan op eerdere beurzen,” aldus Martin Van Willigen van Franchisefactory.

Nieuwe formules

Na de start van de standverkoop eind 2022 verzekerden diverse formules, zoals Kwalitaria, Getir, Plaza, Pepp.fit en Straetus Incasso, zich direct van een plek op de beursvloer. In het begin van dit nieuwe jaar maakten o.a. Taco Mundo, Bakker Bart en I-KOOK hun deelname bekend. Ook belangenvereniging De Nederlandse Franchise Vereniging is aanwezig op 6 en 7 oktober.

Heeft u ook interesse om op 6 en 7 oktober deel te nemen aan De Nationale Franchise Beurs? Kijk voor meer informatie op franchisebeurs.nl

×