Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Reformer Fitness en Pilates formule BodyBase zet groeiambities in beweging

BodyBase is een uniek Nederlands Reformer Fitness en Reformer Pilatesconcept in de snelgroeiende fitnessmarkt. De formule biedt een frisse kijk op fitness & wellness, weg van de traditionele sportscholen. BodyBase streeft ernaar om sport en bewegen voor iedereen mogelijk en toegankelijk te maken. Dit doet de formule door gepersonaliseerde trainingen aan te bieden voor ieders doel of niveau. En dit alles in de elegant ingerichte BodyBase boutique-studio’s.

Fitness en mentale fitheid: toegankelijk voor iedereen

De geschiedenis van BodyBase begon in 2019. Oprichtster Sabrina Albert, die altijd al een grote passie had voor fitness en bewegen, werkte in diverse Marriott hotels over de hele wereld. Toen Sabrina verantwoordelijk werd voor het nieuwe Marriott Hotel in Dubai merkte ze dat ze tijd te kort kwam om te sporten. “Ik dacht: er moeten meer mensen zijn zoals ik, die het druk hebben met werk en familie, maar die toch willen sporten om zich fit te voelen”, vertelt Sabrina. Deze gedachte vormde het uitgangspunt van BodyBase.

Samen met haar partner en een Nederlands productontwikkelingsteam werkte Sabrina aan een oplossing. “Mijn doel was om een machine te maken die alles kon,” aldus Sabrina. En zo werd in 2019 de Baseline-machine ontwikkeld: een alles-in-één machine. “Of je nou zin hebt in Pilates, trainingen met hoge intensiteit, krachttraining of de rust van Yoga, de BaseLine-machine biedt voor iedereen mogelijkheden.” Inmiddels is de Baseline te vinden in diverse Marriott Hotels en kan de machine door mensen thuis besteld worden.

Sterk groeiende vraag naar het BodyBase concept

Maar ook in de studio’s van de hoogwaardige boetiekfitnessketen biedt de BaseLine elke dag weer een oplossing voor sportievelingen. Inmiddels telt de formule vier vestigingen: drie in Rotterdam en één in Amsterdam. Eigenaresse Sabrina krijgt dagelijks verzoeken vanuit heel Nederland van enthousiaste en nieuwsgierige sportliefhebbers die vragen wanneer de BodyBase studio naar hun stad komt. Bovendien zijn de work-outs in de huidige studio’s constant volgeboekt. “Toen kwam ik op het punt dat ik dacht: het is tijd om de rest van Nederland kennis te laten maken met het concept van BodyBase,” vertelt Sabrina vol trots.

Onderdeel worden van de BodyBase Community?

Om de groeiambities van BodyBase te realiseren, is de formule op zoek naar sportieve en gastvrije franchisenemers door heel Nederland. Als franchisenemer bij BodyBase geniet je van een bewezen bedrijfsmodel, wereldwijde ondersteuning en een gevestigde merknaam, waardoor je het risico van een nieuwe onderneming minimaliseert en de kans op succes vergroot. Bovendien profiteer je van de innovatieve technologie, een loyale klantenbasis en unieke deals met partners in de fitnessindustrie, waardoor je een concurrentievoordeel hebt in de markt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw stad of regio? Vraag dan snel informatie aan via onderstaand formulier en kom met BodyBase in contact!

Ontvang gratis meer informatie over BodyBase

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

BodyBase

×