Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Restaurant ’t Zusje opent 36e vestiging in Zutphen

’t Zusje breidt haar succesverhaal uit met de opening van haar 36e restaurant in De Bronsbergen bij Zutphen.

De Bronsbergen is gelegen aan een prachtig natuurgebied in Zutphen. De komst van ’t Zusje is een welkome aanvulling op de wellness en fitness die De Bronsbergen momenteel al herbergt. Met ligging aan het Bronsbergenmeer worden gasten van ‘t Zusje zowel in het sfeervolle restaurant als op het prachtige terras aan het water in de watten gelegd. ’t Zusje zal na de verbouwing in het voorjaar van 2024 haar deuren in Zutphen openen.
Met de opening van deze nieuwe vestiging komt het totaal aantal restaurants van ’t Zusje op 36 te staan. Met vestigingen verspreid over Nederland is ’t Zusje inmiddels landelijk een groot succes.

Bourgondisch genieten

Heerlijk ongedwongen, bourgondisch genieten en gezellig samenzijn met de mensen die je liefhebt: dát is een bezoek aan ’t Zusje. In een knusse, ontspannen ambiance proef je van 70 verschillende gerechtjes aan een tafeltje dat het hele bezoek van jou is. Want bij ’t Zusje speelt tijd geen rol. Maak per rondje jouw keuze uit de tapaskaart en laat je volledig in de watten leggen door de medewerkers.
Naast het welbekende ‘Bourgondisch genieten’ ben je ook van harte welkom om te genieten van ‘de Heerlijke rondjes van ’t Zusje’. Júist voor de spontane momentjes zoals na een wandeling in de prachtige natuur of wanneer je gewoon geen zin hebt om zelf in de keuken aan de slag te gaan. Met een speciale rondjes-prijs bepaal je zelf hoe uitgebreid je gaat genieten. “Mensen verrassen en verwennen: dat is wat we het liefste doen”, aldus ’t Zusje.

Over restaurant ’t Zusje

’t Zusje kent haar oorsprong in het Brabantse Uden. Bij Brasserie de Baron, kwam eigenaar Peter Smits op het idee. “Ik wilde weer écht contact met de mensen en ervoor zorgen dat onze gasten ook écht contact met elkaar hadden. Dus niet even vlug wat eten en weer gaan. Gezellig samenzijn, oprechte aandacht voor elkaar en dat de hele avond, dat was het idee. We besloten onze gerechtjes in kleinere porties aan te bieden. Zo konden onze gasten meerdere dingen proeven en proberen én brachten ze automatisch meer tijd met elkaar door.” Het werd een enorm succes.

Meer weten over franchisen bij ’t Zusje? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over ’t Zusje

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

’t Zusje

×