Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Snelgroeiende Kipperij opent vestiging in Deventer

22 augustus 2023

Op 5 september a.s. opent Kipperij alweer haar 5e vestiging, in winkelcentrum Colmschate in Deventer. Naomi Hofman en Wesley Caro zijn de gelukkige eigenaren. “Ik ben begonnen als ZZP’er in schoonmaak en glasbewassing”, vertelt Wesley. “Naomi en Wesley wilden altijd al een eigen zaak starten en toen ik zag dat Kipperij een ondernemer zocht voor hun nieuwe vestiging in Deventer hebben we meteen contact met ze opgenomen”.

Kipperij is specialist in onder andere gegrilde kippenpoten, huisgemaakte maaltijden, vers belegde broodjes, snacks als chicken wings, tot een vers gemaakte kapsalon en mals bereide spareribs.

Oprichter en franchisegever Maud Mol: ‘‘Ik wilde iets gaan doen in de foodbranche dat nog niet bestond. Na een tijdje kwam ik erachter dat food delivery nog niet gecombineerd werd met een grill- en maaltijdenwinkel, op dat moment is Kipperij ontstaan. Dit is ook precies wat Kipperij onderscheidt. Kipperij is uniek doordat we twee doelgroepen aanspreken. Klanten kunnen een bezoek brengen aan de winkel om verse broodjes en maaltijden te halen. Daarnaast kunnen klanten online bestellen op onze website, al onze producten worden dan warm thuisbezorgd.

“Bij Kipperij staan de klanten en franchisepartners voorop. Daarom zijn wij voortdurend bezig met het innoveren van ons concept, het optimaliseren van ons assortiment en het begeleiden van onze franchisepartners.”

Het succes van Kipperij is niet onopgemerkt gebleven. Kipperij is namelijk genomineerd voor de Franchise Starter Award. Maud Mol: ”Het zou natuurlijk een geweldige erkenning voor ons succes zijn als wij deze award weten te winnen. Ben je ook fan van Kipperij? Breng dan nu je stem op ons uit!”.

Wesley: “Op dit moment zijn alle voorbereidingen nog in volle gang zodat we er een geweldige opening van kunnen maken. Tot nu toe vinden we de communicatie erg fijn verlopen, daarnaast zijn alle partners erg betrokken en delen ze allemaal hetzelfde enthousiasme. Ons doel is om Kipperij Deventer tot een groot succes te maken, naamsbekendheid te creëren en natuurlijk heel veel kip te verkopen!”.

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×