Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Start jouw eigen Kipperij in Deventer!

12 januari 2023

 

Heb jij altijd al je eigen onderneming willen hebben? Dan is dit je kans! Voor een fantastisch pand in Deventer is Kipperij op zoek naar een franchisepartner die hier zijn of haar eigen Kipperij wil starten. In de drukke, levendige stad Deventer heeft Kipperij een pand wat perfect is voor een Kipperij vestiging! Het pand is gelegen in het mooie winkelcentrum Colmschate.

Kipperij verenigt een vers speciaalzaak met food-delivery op een hoog niveau. Ze combineren het beste van 2 markten en hebben hier een succesformule van gemaakt. Elke dag worden er verse producten gegrild en verse broodjes gemaakt. Door het hebben van een fysieke winkel hebben de klanten de keuze om langs te komen of om te bestellen via de website zodat hun maaltijden warm bezorgd worden. Door je eigen Kipperij te starten wordt je onderdeel van dit unieke concept!

Vanuit Kipperij krijg je de jarenlange ervaring die je nodig hebt om goed te starten! Uiteraard word je bij het hele proces ondersteund en is er zelfs de mogelijkheid om meerdere filialen te openen. Maud Mol, franchisegever Kipperij, vindt het belangrijk dat iemand wordt klaargestoomd om een Kipperij vestiging te beginnen. ‘‘De franchisepartner is uiteindelijk verantwoordelijk voor het succes van zijn Kipperij vestiging maar uiteraard bieden wij wel alle tools om de franchisepartner te ondersteunen.’’

Kipperij is opzoek naar franchisepartners die ervan houden om klanten blij te maken! Daarnaast is een franchisepartner van Kipperij klantvriendelijk, kan goed de leiding nemen en is een doorpakker. Het is belangrijk om initiatief te nemen en dat je betrokken bent bij de zaak. Ervaring in de detailhandel of horeca is een pré.

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om jouw eigen Kipperij te starten? Neem dan snel (vrijblijvend) contact op.

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×