Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Taco Mundo doneert € 10.000 aan Mexicaans opvanghuis

Taco Mundo gelooft dat goede voeding en goed onderwijs voor elk opgroeiend kind beschikbaar hoort te zijn. Daarom steunt de restaurantketen het project ‘Casa San Salvador’, een opvanghuis voor weeskinderen in Mexico. Ook de klanten van Taco Mundo dragen bij aan dit doel, klanten kunnen bij hun bestelling heel simpel een donatie vanaf 1 euro doen.

Taco Mundo haar klanten hebben dit in grote hoeveelheid gedaan. Hierdoor kon Taco Mundo vorige week een cheque ter waarde van 10.000 euro overhandigen aan Casa San Salvador. De oprichter van de keten heeft deze cheque persoonlijk gebracht en kreeg te zien waar de donaties naar toe gingen.

Over Casa San Salvador

Casa San Salvador is een opvanghuis waar zo’n 600 thuisloze kinderen worden opgevangen. Het bestaat uit een aantal gebouwen op een groot terrein. Hier krijgen de kinderen onderdak en leven zij leren in families. Ze krijgen hier onderwijs, kunnen vrij spelen en leren om voor zichzelf te zorgen. Er worden op het terrein groenten verbouwd en dieren gehouden, op deze manier kan Casa San Salvador zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn. De directeur van Casa San Salvador nam de donatie van Taco Mundo en haar klanten in ontvangst. Hij is zelf opgegroeid in het huis, hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om in een omgeving op te groeien die veilig is en waar volwassen bij betrokken zijn.

×