“Zelf ben ik in 2011 begonnen als franchiser binnen Rousseau Chocolade, ik heb de directie en de fabriek zien groeien tot waar we nu staan, maar met nog altijd dezelfde basis. Een familiebedrijf, een bedrijf dat al meer dan 50 jaar (sinds 1969) wordt gedraaid met liefde en passie voor chocolade. Waar de directie nog zelf in de productie staat, waardoor de producten altijd persoonlijk worden gecontroleerd. Maar waar ook ruimte is om even een praatje te maken met jou!” Aldus Danny Roex met choocoladewinkels in Maastricht, Eijsden, Stein en Weert.
Danny vult aan: “Zelf ben ik het meest gecharmeerd van de mega drukke seizoenen, denk eens aan kerst: de lekkerste producten. Hectiek in je winkel, bedrijfsbestellingen die worden opgehaald. En laten we eerlijk zijn, de kassa rinkelt ook goed. En dat is waar het natuurlijk ook om draait, binnen Rousseau Chocolade heb je een prima verdienmodel.
Wat voor mij als een droom begon om een eigen chocoladewinkel te mogen openen, is uitgegroeid naar maar liefst 5 eigen winkels nu. Bij Rousseau Chocolade heb je ook nog eens het geluk dat er ruimte is voor jou als mens en ben ik blij dat ik jaren geleden deze stap heb gezet.
Droom jij ook wel eens van een eigen chocoladewinkel?
Familiebedrijf Rousseau Chocolade zoekt nieuwe franchisers in Noord Brabant en andere steden in Nederland met een verzorgingsgebied van minimaal 40.000 consumenten. Door de unieke combinatie van atelier en winkels zijn de producten altijd vers en wordt topkwaliteit geboden tegen betaalbare prijzen. Voor veel klanten geldt: ‘eenmaal klant, blijft klant.’
Om de franchiseorganisatie verder uit te bouwen, zoeken ze – overtuigd als ze zijn van het succes van de formule – enthousiaste en ondernemende mensen, die er van dromen om te werken in een eigen winkel.
Wil je meer weten over franchisen bij Rousseau Chocolade, neem dan vrijblijvend contact op.