Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchiseformule Verhage valt in de prijzen bij European Franchise Awards 2024

Op donderdagavond 10 oktober zijn twee Nederlandse deelnemers bekroond tijdens de uitreiking van de European Franchise Awards. Franchiseformule Verhage en advocaat Tessa de Mönnink van Parker Advocaten werden beiden erkend met een Europese onderscheiding binnen hun categorie.

Tijdens een galadiner in Brussel, met meer dan 100 vertegenwoordigers uit diverse Europese landen, ontving Verhage de Silver Award in de categorie ‘Franchisor of the Year’. Deze erkenning benadrukt het succes van de franchiseformule binnen de horecasector. Eerder dit jaar won Verhage ook de Franchise Award 2024, toegekend door de Nederlandse Franchise Vereniging.

Volgens de jury heeft Verhage laten zien een veelzijdige franchiseorganisatie te zijn, die succesvol is getransformeerd van traditionele cafetaria naar een moderne all-round dining formule. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen en uitbreiden, met inmiddels 44 vestigingen in Nederland. De professionaliteit en volledigheid van de formule stellen Verhage in staat om de concurrentie op Europees niveau aan te gaan. De jury prees vooral de wendbaarheid en het vermogen van de formule om zich voortdurend aan te passen, wat de groei verder bevordert.

Hans Jonker van Verhage reageerde enthousiast: “Deze award is een prachtige erkenning voor het harde werk en de toewijding van ons hele team, zowel op het hoofdkantoor als bij onze ondernemers.”

Daarnaast werd Tessa de Mönnink onderscheiden met de Bronze Award in de categorie ‘Services to Franchising’. Zij werd erkend voor haar jarenlange inzet als advocaat voor de juridische ondersteuning en ontwikkeling van de franchisemarkt. Tessa is medeoprichter en partner bij Parker Advocaten, en speelt ook een belangrijke rol binnen de Vereniging voor Distributie, Franchise en Agentuurrecht. Daarnaast is ze betrokken bij de wetgevingscommissie van de Nederlandse Franchise Vereniging.

De winnaars zijn geselecteerd door een deskundige jury en bekendgemaakt tijdens een feestelijke ceremonie in Brussel op 10 oktober 2024.

 

Ontvang gratis meer informatie over Verhage

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Verhage

×