The Read Shop Express

The Read Shop Express franchise formule

franchisen bij The Read Shop Express

Ondernemer worden? The Read Shop Express franchise zoekt ondernemers

The Read Shop Express franchise is een tabakspeciaalzaak die gericht is op de toekomst, gebruikmakend van vele margerijke producten vanuit de jarenlange ervaring van The Read Shop. The Read Shop Express geeft de tabakspeciaalzaak een eigentijdse uitstraling door het moderne interieur. The Read Shop Express biedt een solide basis voor een succesvolle samenwerking door transparante en duidelijke afspraken met onze leverancier.

The Read Shop Express heeft een ruim en uitgebalanceerd assortiment tabak, tijdschriften en dagbladen, een groeiend aantal A-boeken, stripalbums, kantoor- en cadeauartikelen en uiteraard alle loterijen.

Sterk, modern en solide

The Read Shop Express is een sterk groeiende franchiseformule met een duidelijke visie. The Read Shop Express biedt een solide basis voor een succesvolle samenwerking door speciale leveringscondities en transparante en duidelijke afspraken met The Read Shop Express franchiseonze hofleveranciers.

Gemak

Gemak voor ondernemer én klanten staat bij The Read Shop Express centraal. Onze franchisenemers zorgen er met de full franchise ondersteuning van The Read Shop Express iedere dag voor dat hun klanten het gemak vinden dat zij zoeken voor hun dagelijkse benodigdheden. Het assortiment wordt afgestemd op de lokale vraag en bereikt daardoor een zeer diverse doelgroep.

AudaxThe Read Shop Express franchise

Audax Groep is een zakelijk platform voor logistieke retail, gericht op het creëren, vermarkten, verspreiden en verkopen van printmedia en andere producten en diensten. Als logistieke retailer biedt Audax meerwaarde aan ondernemers door herkenbare, succesvolle retailformules te ontwikkelen. Ruim 800 ondernemers in de boek-, tijdschriften-, huishoud-, speelgoed-, kantoorvakhandel en het tabaks- en gemakskanaal profiteren daar al van. Audax biedt gedegen ervaring en expertise in franchise, inkoop en logistiek, met een uitgebreid en professioneel aanbod van diensten en producten. De enthousiaste en betrokken franchisenemers en inkooppartners kunnen zich zo nog beter richten op de klant in de winkel. Op basis van wederzijds vertrouwen en transparantie wordt zo gewerkt aan nog betere bedrijfsresultaten voor alle betrokkenen.

The Read Shop Express is hiermee dé tabakspeciaalzaak voor de toekomst.

The Read Shop Express

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


The Read Shop Express franchise informatie

Activiteit:

The Read Shop Express is een laagdrempelige tabakspeciaalzaak met een ruim en uitgebalanceerd assortiment tabak, tijdschriften en dagbladen, een groeiend aantal A-boeken, stripalbums, kantoor- en cadeauartikelen en uiteraard alle loterijen.

Branche: - -
Werkt met ondernemers sinds: 2009
Entreegeld: € 7.500
Jaarlijkse franchisefee: Jaarlijkse franchisefee + jaarlijks marketingplan
Totale investering: Afhankelijk van de situatie
Benodigd eigen vermogen: Ongeveer 25% van de totale investering
Type samenwerking: Franchise
Lid nfv: Ja
Omschrijving training: Incompany trainingen
Hoe is de inkoop geregeld: Samenwerking met hofleveranciers
Verkoop oppervlakte: Minimaal 90 m²
Locatie omschrijving: Inloopwinkel in wijkcentra en aanloopgebieden in hoofdcentra
Verzorgingsgebied: Vanaf 10.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van The Read Shop Express

Aantal vestigingen

2018:
154 zelfstandig
2019:
156 zelfstandig
2020:
159 zelfstandig

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

skyscraper-banner-website

 

franchise-season-art-class

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
The Read Shop Express