Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MySmiley

MySmiley – De unieke klant app

Hét next level loyaliteitsplatform voor iedere ondernemer

Leer je klanten kennen, verras ze met leuke extra’s en bind ze aan jouw onderneming. Met MySmiley for Business heb je een geweldige tool in handen om met je klanten in contact te komen én te blijven. Meld je vandaag nog aan!

Mogelijkheden

Sparen & Betalen

Geef je klanten Smileys cadeau bij iedere aankoop. En laat je klanten betalen met Smileys die ze bij jou of bij een andere ondernemer hebben gespaard. Jij bepaalt zelf de regels.

Krassen & Stempelen

Verras je klanten met een digitale kraskaart. Na het krassen zien ze jouw boodschap. Of maak een digitale stempelkaart voor je klanten.

Bezoek & Check in

Weet wie jouw onderneming hebben bezocht. Ook als ze deze keer niets kochten. Als ze hebben ingecheckt, stuur je ze later op een verrassende manier een boodschap, verrassing of aanbieding.

Inzicht & Overzicht

Het ondernemersdashboard geeft informatie over wie heeft ingecheckt, betaald, gespaard, gekrast enzovoorts. Je ziet ook hoe het staat met de kraskaarten en de reacties op jouw acties en berichten.

Veel meer & Gratis

We werken dagelijks aan nieuwe en verrassende functionaliteiten. Heb je een goed idee? Laat het ons weten. Vinden wij het ook een goed idee?  Dan gaan we het ontwikkelen.  En dat allemaal gratis. Je betaalt niets voor het gebruik van het platform.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Recent bekeken formules