Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Styb Bedrijfsondersteuning

STYB adviseert en begeleidt franchiseformules bij het opzetten en onderhouden van dagelijkse administratieve processen. Een altijd bijgewerkte administratie, keten breed, zorgt voor inzicht. Zo creëren wij rust in jouw franchiseformule.

Van Styb Bedrijfsondersteuning hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder extra vermelde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen

Shiftbase

Shiftbase gebruiksvriendelijke cloud-based tool voor het maken van personeelsplanningen, urenregistratie en HRM. Met Shiftbase houd je de personeelskosten, bezettingsgraad, afwezigheid en overuren bij in één gebruiksvriendelijke applicatie. Altijd en overal toegang tot je gegevens.

Nmbrs

Nmbrs is in 2001 opgericht met een duidelijke missie: een internationaal HR-en salarisplatform ontwikkelen, waarbij het optimaliseren van HR-processen centraal staat.

Online-Planning.nl

Online Planning is een duidelijke en overzichtelijke webapplicatie om kostenbewust een online dienstrooster of personeel planning te maken.

Marshoek

Marshoek is al 35 jaar de financiële retailspecialist. We realiseren de ambities van meer dan 650 franchisegevers en franchisenemers door middel van specifiek retailadvies, benchmark, aan- en verkoopbegeleiding, bedrijfseconomisch advies, fiscaal advies,

Recent bekeken formules