Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

DA Drogisterij & Parfumerie, Genemuiden

Omzet

€ 500.000

Oppervlakte

200m²

Adres

Langestraat 23-27, Genemuiden, Overijssel

Deze DA Drogisterij & Parfumerie in Genemuiden biedt een kans voor ondernemerschap in een stad met een actieve detailhandel. Naast het winkels zoals Action, HEMA, een slager en een slijterij, is deze drogisterij een vertrouwde keuze voor klanten die zelfzorggeneesmiddelen met een goed advies nodig hebben. Ook cosmetica is een belangrijk segment met merken als Janzen, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier, Boss, Versace, etc. Het ervaren team biedt naast deskundig advies ook volop inspiratie en werkt zo dagelijks aan een uitstekende reputatie van al ruim 100 jaar!

Als nieuwe eigenaar krijg je de mogelijkheid om de drogisterij verder te ontwikkelen en de band met de lokale gemeenschap te versterken. Met een verkoopoppervlakte van 200 m² en een jaarlijkse omzet van ongeveer 500.000 euro biedt deze drogisterij een solide basis voor groei. Daarnaast zijn er extra kansen, zoals de kerstpakkettenmarkt, die alleen al in december zo’n 30.000 euro aan extra omzet genereert.

De huidige eigenaar staat klaar om je te begeleiden tijdens de overgangsperiode, zodat je vertrouwd raakt met de dagelijkse operaties, leveranciersrelaties en klantinteracties. Grijp deze kans om een winstgevende onderneming op te bouwen die een positieve impact heeft op de lokale gemeenschap.

Meer weten over deze vestiging?

×