Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Gezondheidswinkel in het noorden van Groningen

Overnameprijs

n.o.t.k.

Oppervlakte

180 m²

Dicht bij het centrum en gelegen naast de Jumbo. Wie durft de uitdaging aan, om een moderne drogisterij – gezondheidswinkel met schoonheidssalon en brillenzaak over te nemen? De al ruim 60 jaar op hetzelfde adres gevestigde drogisterij heeft een vvo van 180m2, verkoop van margerijke artikelen waaronder geneesmiddelen, natuurlijke cosmetica- en huidverzorging en voedingssupplementen van diverse merken. De winkel heeft een salon, klein magazijn en keuken met sanitair. Een volledig geautomatiseerd kassa(scan)systeem.

In de loop der jaren is er een grote vaste klantenkring opgebouwd en liggen er nog volop kansen voor een nieuwe ondernemer. Vanwege de gepensioneerde leeftijd wil de huidige ondernemer de winkel overdragen. De winkel is eenvoudig te bereiken en zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de winkel zijn er in totaal 150 gratis parkeerplaatsen.

Huur overname bedraagt €19.000,- excl. Btw per jaar.

Heeft u serieuze interesse in deze frisse, mooie eigen winkel waar je direct mee aan de slag kunt? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier

Meer weten over deze vestiging?

×