Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Taco Mundo, Leeuwarden

Overnameprijs

€ 20.000 (ben. eigen vermogen)

Omzet

€ 400.000

Oppervlakte

120 m²

Adres

Tuinen 43, Leeuwarden, Friesland

Taco Mundo Leeuwarden overnemen met €20.000 aan eigen middelen?

Altijd al je eigen bedrijf gewild en heb je € 20.000 aan eigen middelen, dan is dit je kans! Jij kunt eigenaar worden van de succesvolle Taco Mundo franchisevestiging in het hart van de bruisende studentenstad Leeuwarden. Meld je snel aan en maak je ondernemersdroom waar! Meer gunstige voorwaarden van toepassing.

Taco Mundo Leeuwarden

Leeuwarden, de bruisende hoofdstad van de provincie Friesland, is een stad doordrenkt van geschiedenis, cultuur en levendige energie.

In het hart van deze dynamische stad ligt de Taco Mundo vestiging Leeuwarden aan Tuinen 43, een doorgaande weg met veel voorbijgangers. Sinds de opening van de vestiging is Taco Mundo een groot succes in de stad. Vanwege relatief weinig aanbieders op het gebied van maaltijdbezorging is en blijft Mexicaans een rijke toevoeging op het aanbod. Taco Mundo heeft door de goede service en kwaliteit een uitstekende reputatie opgebouwd. Het resultaat hiervan is dat dat deze vestiging over een grote groep loyale klanten beschikt die wekelijks hun lievelingsgerechten bestellen.

Met meer dan 100.000 inwoners is er nog steeds een groot groeipotentieel. Daarom zijn wij op zoek naar een franchiseondernemer die deze vestiging verder gaat uitbouwen door Mexicaanse keuken in Leeuwarden nog populairder te maken en de groeikansen gaat benutten. En dat kan in dit geval wanneer je beschikt over €20.000 aan eigen middelen met bovendien nog meer gunstige voorwaarden.

Waarom Taco Mundo?

Taco Mundo is de toonaangevende franchiseformule die marktleider is in de bezorging van Mexicaanse gerechten. Een van de voordelen van ondernemen met Taco Mundo is dat je instapt in een succesvolle formule waarbij je als ondernemer voor een groot aantal zaken ontzorgd, omdat Taco Mundo dat regelt. Je kunt je als ondernemer volledig focussen op jouw eigen winkel, personeel en klanten. Als franchisegever zorgen wij onder meer voor doeltreffende marketing, een geïntegreerd kassasysteem, een website en App met state-of-the-art bestel/webshop, centrale inkoop & logistiek, productontwikkeling en operationele coaching.

Als franchiseondernemer ben je eigen baas, maar sta je er nooit alleen voor. Je hebt collega-ondernemers waarmee je kunt sparren en je wordt vanuit het servicekantoor ondersteund door een ondernemerscoach die je adviseert. Tevens ontvang je terugkoppeling op jouw performance op het gebied van KPI’s, voedselveiligheid en hygiëne, klantbeoordelingen en klanttevredenheid.

10 redenen om je eigen Taco Mundo franchise te starten:

  1. Bewezen en unieke formule
  2. Focus op bezorging en Mexicaans
  3. De Mexicaanse keuken is hot
  4. Maaltijdbezorging is en blijft booming
  5. Brede doelgroep
  6. Onderscheidend assortiment
  7. Hoogwaardige Mexicaanse gerechten met topingrediënten
  8. Intensieve coaching voor en na opening
  9. Scherpe inkoop en effectieve marketing
  10. Goede verdiencapaciteit en veel groeimogelijkheden

Op dit moment zijn er bijna 40 Taco Mundo vestigingen in Nederland: van Groningen tot aan Maastricht en van Den Haag tot aan Enschede. Er zijn nog diverse steden (vanaf 75.000 inwoners) met uitstekende kansen voor het openen van een Taco Mundo franchisevestiging. Los daarvan is er soms een vestiging ter overname beschikbaar en dat is nu het geval voor de vestiging in Leeuwarden, een buitenkans vanwege bijzonder gunstige voorwaarden

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om jouw eigen Taco Mundo te starten? Laat deze unieke overnamekans niet aan je voorbijgaan en vul onderstaand aanmeldformulier in. Wij maken graag kennis met je!

Meer weten over deze vestiging?

×