Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

10e Kipperij vestiging geopend in winkelcentrum Makado Beek

23 februari 2024

Het is een feit! Kipperij heeft de 10e vestiging geopend in het grootste winkelcentrum van Limburg. Jonathan en Sophie zijn de trotse eigenaren van deze mooie vestiging, maak kennis met ze! Wij, Jonathan Melaan en Sophie Jakobs, zijn ontzettend enthousiast over de kans die we krijgen om een Kipperij-franchisevestiging te starten in Makado Beek. Graag delen we ons verhaal met jullie.

Jonathan “Ik heb zo’n 8 jaar ervaring als procesoperator en hoewel ik dat altijd een leuke baan heb gevonden, miste ik toch iets. Voor mijn carrière als procesoperator heb ik in de horeca gewerkt en juist het klantencontact en het helpen van mensen sprak me enorm aan.”Sophie “Momenteel werk ik als verpleegkundige, waarbij het helpen van mensen altijd centraal heeft gestaan. Ook ik heb ervaring in de horeca, vanaf jonge leeftijd hielp ik als vrijwilliger in het weekend bij de lokale voetbalclub. Het helpen van klanten heb ik altijd als prettig ervaren.”

Zes jaar geleden, toen we elkaar ontmoetten, spraken we al over het starten van een leuke onderneming samen. Na het proeven van het geweldige assortiment van Kipperij waren we verkocht. Toevallig zagen we ook nog een advertentie voorbij komen waarin Kipperij franchisepartners zocht voor Makado Beek, wat voor ons perfect uitkwam gezien we daar vlakbij wonen.

Na enkele gesprekken met scout recruiters en franchisegever Maud Mol, waren we volledig overtuigd. De visie van Kipperij, gericht op toekomstperspectief, hoogwaardige voeding en klantenservice, resoneert perfect met onze eigen waarden. Het voelde als een 100% match. Onze keuze voor franchise kwam voort uit het besef dat we niet zelf het wiel hoefden uit te vinden. Met een bewezen concept konden we rekenen op de ondersteuning van een ervaren en deskundig team. Hoewel elke ondernemer verantwoordelijk is voor zijn eigen filiaal, biedt de kracht van samenwerking met andere ondernemers een solide basis voor groei.

Het feit dat de franchiseformule ondersteuning biedt bij alle aspecten, van de inrichting van de vestiging tot het aanleren van het concept en het verstrekken van tips en tools, was voor ons doorslaggevend.

Wij kijken uit naar een fantastisch jaar, zowel voor onszelf als voor Kipperij. Ons doel is om van Kipperij Makado Beek een groot succes te maken en het zuiden kennis te laten maken met ons heerlijke assortiment kipgerechten. Aan alle toekomstige ondernemers die overwegen te franchisen of een franchisevestiging te openen, willen we zeggen: gewoon doen! Laat de angst voor de stap je niet weerhouden. Ontdek wat het beste bij je past, zoek contact met de formule die je aanspreekt, ga het gesprek aan, en je zult er zeker geen spijt van hebben. Veel succes voor alle ondernemers van de toekomst!

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×