Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anne&Max geopend in het centrum van Apeldoorn

Vandaag, maandag 16 december, heeft Anne&Max haar nieuwste vestiging geopend in het centrum van Apeldoorn. Dit is de 19e vestiging voor de formule, die voorlopig nog niet lijkt te zijn uitgegroeid.

De vestiging wordt gefranchised door foodservicebedrijf Albron. Dit is de tweede vestiging die wordt geopend door deze franchisenemer. Tegelijkertijd geeft Anne&Max aan dat dit niet betekent dat er geen ruimte is voor particuliere franchisenemers. “We zijn dolblij met Albron als één van onze franchisepartners, iedereen is welkom binnen onze formule, bedrijf en particulier. Zolang ze maar het DNA van een Anne of Max hebben”, aldus franchisegever Wobbe van Zoelen.

De vestiging bevat ook het vernieuwde winkelconcept waar consumenten producten kunnen kopen voor thuis. Enkele vestigingen bevatten dit concept reeds al waarbij Anne&Max haar verantwoorde en bewuste producten verder probeert aan te prijzen.

Anne&Max is van plan om in 2020 minimaal nog vijf nieuwe vestigingen te openen. Den Haag, Amsterdam en Rotterdam staan al op de planning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×