Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

backWERK op Groningen CS

backWERK heeft in Groningen haar 3e zaak geopend. Het filiaal is gevestigd op het centraal station van de hoofdstad van de provincie. Dit is tevens backWERK’s zevende vestiging die ze openen in samenwerking met HMSHost.

backWERK speelt in op de behoefte van de NS-reizigers aan hapjes en drankjes voor onderweg. Ze presenteren een breed aanbod aan net geperste sappen en smoothies, broodjes, zoete snacks en verschillende soorten koffie. In dit backWERK bakery-café kan je in de open keuken bovendien precies zien hoe alle gerechten worden bereid.

‘We zijn verheugd om onze zevende backWERK te openen en deze formule aan te bieden aan de NS-reizigers,’ vertelt Ronald Loendersloot, managing director HMSHost Nederland. backWERK heeft haar succes volgens Loendersloot ruimschoots bewezen op intensief bezochte locaties, zoals het CS van Groningen. ‘ Wij hebben het vertrouwen in het succes van backWERK en onze verdere samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen.’ Tot slot vertelt hij dat hij zich verheugt om de reizigers van harte welkom te heten en kennis te laten maken met deze formule.

Ontvang gratis meer informatie over backWERK

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

backWERK

×