Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

BackWERK opent tweede vestiging in Arnhem

Na de zomer opent backWERK een tweede vestiging in Arnhem. In 2019 werd de eerste vestiging geopend aan de Roggestraat. De nieuwe backWERK komt aan de Grote Oord in een hoekpand waar vroeger Bakker Bart was gevestigd.

Managing Director van backWERK NL Dick de Vilder is zeer verheugd met deze nieuwe stap: “Omdat deze vestiging zich voornamelijk zal richten op take away hebben wij gekozen voor een iets kleinere vestiging. Bijzonder is dat er voor het eerst in Nederland wordt gekozen voor een aparte zomer- en winteropstelling.” De winkel beschikt over een grote schuifpui die de zomer volledig geopend kan worden waardoor het nog een stuk uitnodigender wordt voor passanten om de winkel binnen te lopen.

Over backWERK

backWERK is een bakery-cafe waarbij gasten in een warme, gezellige omgeving de heerlijkste vers bereide gerechten direct kunnen kiezen. In 2009 werd de eerste Nederlandse vestiging geopend in Nijmegen. Momenteel zijn er ruim 30 vestigingen en heeft backWERK nog steeds de ambitie op te groeien. Wil je meer weten over ondernemen bij backWERK? Vul dan gratis het onderstaande formulier in.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over backWERK![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×