Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans opent nieuwe vestiging in Tilburg

Als aanvulling op de vestiging op de Oude Markt opent in het derde kwartaal van 2022 een vestiging van Bagels & Beans in De Brabander, een woongebouw dat straks de skyline van de Tilburgse spoorzone siert. Bagels & Beans heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten voor een ruime hoekunit in de commerciële plint van het markante gebouw.
Stadshuiskamer bij station

De mensen uit Tilburg zijn al jaren bekend met Bagels & Beans. De locatie van de nieuwe Bagels & Beans vestiging in de Spoorzone betreft een hoekunit van De Brabander met een oppervlakte van 150 m² en een ruim terras.

Groeiplannen

“Net als alle horecabedrijven had Bagels & Beans het niet gemakkelijk tijdens de dubbele horecasluiting. De organisatie is goed door de coronaperiode gekomen, ziet volop kansen en kijkt positief vooruit. Alle Bagels & Beans vestigingen zijn nog open en we hebben veel geleerd van deze uitdagende periode. Ook zijn we nieuwe initiatieven gestart, zoals een samenwerking met Jumbo Supermarkten, waar onze biologische sesam- en volkoren bagels sinds januari in de schappen liggen. We verwachten op korte termijn nog meer locaties aan te huren en zijn daarnaast nog op zoek naar leuke plekken waar we onze gasten blij kunnen maken met bagels, koffie en geluk,” aldus Lizan van der Pol, mede-eigenaar Bagels & Beans.

Tijdens de tweede horecasluiting werd een verse menukaart gelanceerd en een nieuwe vestiging geopend in Leiden. “Eind juli was er een Biketour voor potentiële bagelbazen langs drie Amsterdamse vestigingen. Dat was een groot succes en de deelnemers waren erg enthousiast, daarom deden we dat eind augustus nog eens in Utrecht,” aldus Lizan van der Pol.

Voor degenen die dat hebben gemist, maar wel nieuwsgierig zijn naar het ondernemerschap bij Bagels & Beans is aanmelden voor de online franchise oriëntatieavond op woensdag 22 december nog mogelijk via www.bagelpower.nl/aanmelden.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans opende haar eerste vestiging in 1996. In 2002 startte Bagels & Beans met franchise en vandaag de dag telt de formule zo’n 80 vestigingen in Nederland. Bagels & Beans staat bekend om een warme en hartelijke plek waar je altijd welkom bent, waar gezond en lekker eten en drinken op elk moment van de dag centraal staat. Een plek waar iedereen zich beter voelt.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Bagels & Beans![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×