Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans organiseert Bagel Battle

Heb jij een geheim bagelrecept dat je stiekem eigenlijk wel met iedereen wilt delen? Bedenk jij de bijzonderste, gezondste of verrukkelijkste bagel van het universum? Zorg dan dat je meedoet aan de eerste editie van de Bagel Battle. De winnende bagelcreatie komt bij Bagels & Beans op het menu.

De afgelopen jaren kwamen er steeds weer nieuwe bagelverrassingen uit de koker van de ‘bagelbengels’. Van de beruchte Bugs Bagel met krekels en meelwormen tot de beroemde bagel Rookkippetje met avocado, basilicumdressing en pijnboompitjes. Maar nog niet eerder kreeg je de kans om jouw bagelidee werkelijkheid te laten worden.

“Tot nu”, reageert een enthousiaste Ronald Bakker, medeoprichter van franchiseformule Bagels & Beans. “We zijn ontzettend benieuwd wat voor originele bagelideeën onze fans hebben.” Iedereen mag meedoen, benadrukt hij. “Of je nu chef-kok bent of nog geen omelet kunt bakken.” Creativiteit en originaliteit worden gewaardeerd. “Maar je bagelkunstwerk moet er natuurlijk wel aantrekkelijk uitzien en goed smaken. Onze gasten moeten er echt hun tanden in willen zetten.”

Hoe doe je mee?

Meedoen aan de wedstrijd gaat in twee stappen.

  • Stap 1: Verzin een naam en beschrijf het recept. Stuur je bagelidee uiterlijk op zondag 28 juli naar bagelbattle@bagelsbeans.nl. Uit de inzendingen kiezen professionele bagelkenners onder leiding van bageloog Ronald Bakker hun drie favoriete bagelcreaties.
  • Stap 2: Vervolgens mag er via Instagram en Facebook op de genomineerde bagels worden gestemd. De bagel met de meeste stemmen wint de Bagel Battle en is vanaf september zes weken lang verkrijgbaar bij alle Bagels & Beans in Nederland.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites.

×