Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans organiseert franchise webinar

Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging? Bagels & Beans nodigt potentiële bagelbazen uit om deel te nemen aan het franchise webinar op 28 januari. Voor iedereen die misschien (of zeker weten) een eigen Bagels & Beans wil runnen. Tijdens het webinar hoor je alle ins en outs over het starten van een eigen Bagels & Beans vestiging. Wordt 2020 jouw jaar als bagelondernemer? 

Wat zijn jouw plannen voor 2020? Droom jij van een eigen Bagels & Beans? Begin het jaar goed en volg geheel vrijblijvend lekker thuis vanaf de bank het Bagels & Beans franchise webinar. Kom meer te weten over de wereld van bagels, koffie en geluk. Het ondernemerschap en de kansen bij Bagels & Beans.

Laat je inspireren

Welke stappen doorloop je voordat je een eigen Bagels & Beans vestiging opent? En wat komt er daarna allemaal bij kijken? Tijdens het webinar vertelt Cathy Kroone, coördinator franchisenemers bij Bagels & Beans, alles over het runnen van een eigen vestiging: “Van het eerste contact met Bagels & Beans tot de opening, het aannemen en managen van personeel, inkoop, administratie, financiën enzovoort. Zo krijg je een goed beeld van wat het nu inhoudt om franchisenemer te zijn en je eigen Bagels & Beans te runnen. Vanzelfsprekend is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Het wordt een inspirerende en interactieve sessie.”

Geen horecaervaring

Je hebt geen horecaervaring nodig om franchisenemer te worden. Het belangrijkste is dat je persoonlijkheid goed aansluit bij Bagels & Beans. Een intensieve stage zorgt er vervolgens voor dat je de horecahandigheidjes in de vingers hebt voordat jouw vestiging open gaat.

Bagelbazen gezocht

Er is vraag naar enthousiaste bagelbazen in Amsterdam, Zutphen, regio Woerden/Leiden/Gouda en regio Zuid-Limburg. Wie meer wil weten kan kijken op www.bagelpower.nl of zich aanmelden voor het webinar.

Wordt 2020 jouw jaar?
Toe aan een nieuwe uitdaging en benieuwd naar de mogelijkheden bij Bagels & Beans? Meld je dan aan voor het gratis webinar op 28 januari:

Meer weten? De ondernemers in deze video gingen je voor en vertellen over hun ervaring als nieuwe bagelondernemer.

[box]Klik hier om aan te melden voor het webinar op dinsdag 28 januari 20.31 uur[/box]
×