Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans organiseert franchiseavond

Bagels & Beans houdt dinsdag 3 maart in Alphen aan den Rijn een franchise informatieavond voor aankomend bagelbazen. Wie droomt van een eigen zaak komt hier alles te weten over het runnen van een Bagels & Beans.

Bagels & Beans is op zoek naar bagelbazen in Amsterdam, Maastricht, regio Zutphen/Apeldoorn en regio Alphen aan den Rijn/Woerden/Leiden/Gouda, maar ook in de rest van Nederland.

Eigen zaak met een sterk merk

Droom jij van een eigen zaak? Als franchisenemer run je samen met jouw team je eigen onderneming. Je krijgt veel ondersteuning vanuit Bagels & Beans en maakt gebruik van de succesformule van dit eigenwijze horecaconcept. Bagels & Beans zorgt onder meer voor het assortiment en de marketing, automatisering en leveringen. Zodat jij je helemaal kunt richten op de dagelijkse gang van zaken in je eigen Bagels & Beans. Bovendien wordt het zorgvuldig uitgekozen pand volledig turnkey opgeleverd. Zelf een locatie gezien die bagels, koffie en geluk uitstraalt? Laat het weten!

Alles over bagelkansen

Hoe het precies in zijn werk gaat? Dat kom je allemaal te weten tijdens de franchiseavond. Daar kun je alvast die typische Bagels & Beans-sfeer proeven. En niet alleen de sfeer, want uiteraard houden ze rekening met knorrende magen. Ook als je niet zeker weet of je bagelbaas wilt worden, maar wel nieuwsgierig bent naar het bageluniversum, ben je van harte welkom.

Waar en wanneer?

In Alphen aan den Rijn kan je dinsdagavond 3 maart terecht vanaf 19:30 aan het Thorbeckeplein 72. Aanmelden voor deze avond kan via onderstaand formulier.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid blijkt aan te slaan. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

Meld je hieronder aan

[one_half]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

[/one_half][one_half_last][/one_half_last]

×