Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans organiseert webinar over franchising

Bagels & Beans heeft aangekondigd op dinsdag 9 juni om 19.31 uur een online webinar te houden over hoe franchising werkt in tijden als dit. Wat voor invloed heeft afgelopen periode gehad op de formule van Bagels & Beans? Wat zijn de voor- en nadelen van aangesloten zijn bij een franchiseorganisatie? Dit en andere belangrijke punten worden tijdens het webinar behandeld.

Deelnemen aan het webinar kan kosteloos en moeiteloos thuis vanuit je stoel zodat je de gelegenheid krijgt alle vragen waar je zelf mee loopt te stellen. Bagels & Beans neemt vervolgens de tijd om uitgebreid te vertellen wat er allemaal voor en achter de schermen plaatsvindt en heeft plaatsgevonden. Ook geven ze een blik in de toekomst van Bagels & Beans.

De franchiseformule heeft haar vestigingen klaargemaakt zodat ze op 1 juni weer op aangepaste wijze weer open kunnen. Momenteel zijn de vestigingen alleen open voor afhalen en bezorgen van dranken en gerechten. Ondertussen werken ze hard toe naar de heropening van de horeca op 1 juni waarbij het weer mogelijk wordt beperkt gasten te ontvangen.

Hoe gaan franchisenemers hiermee om?

‘’Juist in deze tijd gaat er een enorme kracht uit van een samenwerkingsvorm zoals franchising. De Bagels & Beans-organisatie houdt zich bijvoorbeeld bezig met het uitleggen van wat overheidsbesluiten in de praktijk betekenen en biedt ondersteuning bij het aanvragen van de steunmaatregelen. Dat loopt van landelijke ondersteuning voor iedereen, tot maatwerk en persoonlijke gesprekken per individuele franchiseondernemer. Op die manier geven we franchiseondernemers meer tijd en ruimte om zich te richten op het geschikt maken van hun vestiging en het optimaal bedienen van hun gasten en meer inspiratie om creativiteit met elkaar te delen.’’ Aldus een woordvoerder van Bagels & Beans.

Bagels & Beans Questiontime
Dinsdag 9 juni om 19.31 uur
Sprekers: Lizan van der Pol en Cathy Kroone

[box]Ben je geïnteresseerd in het webinar? Dan kun je je via deze link alvast aanmelden![/box]
×